chakras

KUNDALINI REIKI

De term Kundalini betekent "opgerolde kracht"en komt uit het Sanskriet. Het verwijst naar een spiraalvormig opgerold energiekanaal onderin het lichaam, bij het wortelchakra in ons energielichaam. Uit de bovenkant van dit spiraal stroomt de kundalini energie omhoog naar onze kruin. Deze energie kan door het hele lichaam stromen en ook doorvloeien in ons aura.

Kundalini energie heeft invloed op iemands fysieke, emotionele en spirituele leven. Deze energie kan bij een Kundalini Reiki behandeling zeer positieve effecten hebben.

Door het werken met deze energie worden de energie-kanalen van de ontvanger meer geopend en kan de intensiviteit van de behandeling toenemen. De chakra's komen weer goed in balans en je krijgt een boost energie.

Fysieke, emotionele of spirituele problemen kunnen ontstaan doordat er blokkades in ons systeem zijn, waardoor de energie stagneert. Kundalini Reiki helpt bij het vrijmaken van de energiekanalen. De energie die vrijkomt bij Kundalini Reiki kan gepaard gaan met allerlei sterke ervaringen. Hierdoor kunnen blokkades doorbroken worden en onze bewustwording stijgen. 

De behandeling kan zowel in persoon als op afstand plaatsvinden. Beide behandelingen geven een heerlijke ontspanning.  Door de overdracht van energie zul je je beter en energieker gaan voelen. De Kundalini Reiki energie werkt na de behandeling nog enige tijd door.

Voor het maken van een afspraak of meer informatie kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen.