20190819 095018

Wie ben ik? 

Mijn naam is Regina Rosbach en ik ben een Spirituele Life Coach. Ik zal hier in het kort vertellen hoe ik tot deze keuze ben gekomen.

Ik ben een moeder van inmiddels twee volwassen dochters en heb in het verleden gewerkt als administratief medewerkster, receptioniste en heb een omscholing gedaan waardoor ik als Verzorgende C bij een thuiszorgorganisatie heb gewerkt, waar ik veel met demente bejaarden heb gewerkt.

Door de werkdruk, werksfeer, een scheiding, een narcistische relatie en het verlies van naaste familieleden raakte in depressief. Jarenlang werd ik volgestopt met medicijnen, volgde de ene therapie na de andere maar er kwam geen verbetering. Uiteindelijk werd mij door de psychiater en behandelaren gezegd dat ik chronisch depressief was en ik er maar mee moest leren leven. De therapieën stopten en ik kwam ook niet meer in aanmerking om verdere behandelingen te ondergaan. Het ging bergafwaarts en ik kwam in de WIA terecht. Om stress te voorkomen liet ik alles maar gebeuren, mede ook door de medicijnen, die ervoor zorgden dat ik afstompte en geen emoties meer had. Ik kwam niet meer voor mezelf op, ik had hier ook de puf niet meer voor. Ik wilde maar één ding: geen stress! Het gevolg was dat ik over me heen liet lopen en anderen hun zin maar gaf om geen conflicten te krijgen. Om rust in mijn hoofd te krijgen en om het idee te krijgen dat er niets aan de hand was verviel ik in een drugsverslaving. Ik kon nog wel functioneren maar alles ging op de automatische piloot.

Door omstandigheden kwam ik een aantal maanden alleen te zitten en ik begon mij af te vragen of ik zo door wilde gaan met mijn leven. Het antwoord was: nee! Ik wilde nog ontzettend veel en op deze manier ging dat zeker niet lukken. Ik wilde iets betekenen voor de maatschappij omdat ik het gevoel had alleen maar tot "last"te zijn. Ik wist dat het roer compleet om moest en ik me niet meer klein moest laten houden door mijn eigen angsten en onzekerheden en mensen die mij klein hielden en afremden. Van de een op de andere dag verbrak ik mijn relatie en stopte met de medicijnen en de drugs. Het was tijd om aan mezelf te gaan werken! De medicijnen en drugs heb ik ook nooit meer genomen. Het was een proces van vallen en weer opstaan, omdat ik nu eenmaal niet een knop om kon draaien. Maar door een positieve mindset te houden en door te zetten merkte ik dat het steeds beter ging. In die tijd kwam ik ook in contact met spirituele mensen, die een heel andere kijk op het leven hadden. In het verleden had ik deze kijk op de wereld ook, maar door alle omstandigheden en dingen die ik had meegemaakt was ik mezelf totaal kwijtgeraakt. Dus ja, je moet door het duister om in het licht te komen!

Uiteindelijk vond ik dat ik iets met mijn ervaringen moest doen. Ik was tenslotte op eigen kracht uit het duister gekomen en wilde mensen hier iets mee aanreiken. Een opleiding tot Life Coach volgde om nog meer kennis te krijgen van hetgeen waar mensen mee worstelen en in combinatie met mijn eigen ervaringen is dit voor mij de perfecte manier om mensen te motiveren en te inspireren om het beste uit zichzelf te halen en een beter leven voor zichzelf te creëren. Het Spirituele is een mooie aanvulling om dingen uit het verleden te helen. Dat kan door een Kundalini Reiki behandeling en in de toekomst komen hier nog andere behandelingen bij om het coachen op meerdere manieren te ondersteunen.

Verandering is mogelijk. Alles is mogelijk, als je er in gelooft! Door een positieve mindset ga je anders tegen dingen aan kijken en kun je je leven op een positieve manier veranderen. Door middel van Life Coaching ondersteun ik de verandering die jij wilt doorvoeren en ben ik een lichtbaken voor als het wat moeilijker gaat. Ik blijf motiveren zodat ook jij een betere versie van jezelf kunt worden en het leven kunt leiden wat je graag wilt!